Αθλούμενοι

Οι αθλούμενοι, είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελούν κατηγορία με υψηλές διατροφικές απαιτήσεις. Στο τμήμα μας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες  που καλύπτουν τις ανάγκες όλων όσων ασχολούνται με την άσκηση και τον αθλητισμό, από κάποιον ασκούμενο που θέλει να δει αλλαγές στο σώμα του μέχρι κάποιον αθλητή που θέλει να φτάσει στο peak της απόδοσης του.

Μείωση ποσοστού λίπους

Η μείωση του ποσοστού λίπους επιδιώκεται συχνά τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες ασκούμενους και αθλητές. Το όφελος από ένα χαμηλό ποσοστό λίπους δεν είναι μόνο αισθητικό, αντιθέτως μπορεί να βελτιώσει την σωματική κατάσταση ενός αθλητή. Ο κατάλληλος σχεδιασμός της διατροφής είναι απαραίτητος ώστε να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να προκαλέσει απώλεια μυϊκής μάζας.

Αύξηση μυϊκής μάζας

Όταν ένας ασκούμενος επιθυμεί την αύξηση του μυϊκού του ιστού, ο παράγοντας διατροφή, μαζί με την κατάλληλη άσκηση, θα καθορίσει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια η άσκηση θα δώσει το ερέθισμα για την μυϊκή ανάπτυξη και η διατροφή τα «δομικά υλικά», δηλαδή τα συστατικά, για την επίτευξη της. Το κρίσιμο σημείο στην προσπάθεια αυτή είναι να υπάρξει ανάπτυξη του μυϊκού ιστού με μηδενική ή την λιγότερη δυνατή προσθήκη λίπους στο σώμα, γεγονός που θα καθοριστεί από τον σωστό σχεδιασμό της διατροφής.

Μεγιστοποίηση απόδοσης

Οι κατάλληλες διατροφικές στρατηγικές μπορούν να ωθήσουν την απόδοση ενός αθλούμενου σε ένα υψηλότερο στάδιο. Αυτό επιτυγχάνεται με την κατάλληλη τροφοδοσία ενέργειας και συστατικών περιπροπονητικά (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση) αλλά και συνολικά μέσα στην ημέρα. Σημαντική επίσης,  είναι η συμβολή της διατροφικής διαχείρισης σε περιόδους αγώνων, ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση του αθλητή.

Προγράμματα Personal Training

 • Personal training ατομικο

  O Personal Trainer σχεδιάζει κάθε στάδιο της προπόνησης σας ανάλογα με τα προβλήματα του κάθε σωματότυπου και σας προσαρμόζει τις ασκήσεις που χρειάζεστε

 • Personal training 2 ατομων

  Γυμναστείτε με τον φίλο σας, φίλη σας, τον συγγενή σας, τον συναθλητή σας σε έναν από τους πιο πολυτελής χώρους της αθηνας

 • Semi Personal training

  Η οικονομικότερη λύση πάνω στο personal training. Λόγο του εξοπλισμού μας ο κάθε αθλούμενος έχει τον δικό του προσωπικό εξοπλισμό πάνω στην προπόνηση

Τι λένε οι πελάτες μας

Επαγγελματικός καθαρός χώρος. Ευχάριστο περιβάλλον.

Γιάννης Μάνος

Όλοι οι γυμναστές στο Onelife γνωρίζουν ακριβώς τι είναι το καλύτερο για εμένα και ποιές είναι οι αντοχές μου για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Νίκος Παπαπέτρου

Φωτογραφίες

Σχετικά με Εμάς

 • A

  Εξοπλισμός

  Ο καλύτερος εξοπλισμός στο Personal Training

 • B

  Γνώσεις

  Εξειδικευμένες γνώσεις για το Personal Training.

Περισσότερα

Τοποθεσία

Μπουμπουλίνας 11,
Ν. Φιλαδέλφεια,
T.K 14342
τηλ. 2102322976

onelife.athens@gmail.com